Palvelut

Karelia-Trucking Oy on 1987 perustettu suomalainen kansainvälisiin pakaste-, vihannes-, hedelmä- ym. elintarvikkeiden kuljetuksiin ja kuljetusten markkinointiin erikoistunut yhtiö.

Turvalliseksi luokiteltu kaappikalusto soveltuu erinomaisesti lääketeollisuuden kuljetustarpeisiin ja myös huonekaluteollisuuden tuotteille. Samoin kalustoamme voidaan hyvin käyttää erilaisiin metsä- ja paperiteollisuuden vientikuormien lastauksiin. Olemme myös erikoistuneet toimintamme alusta lähtien riippuvaatteiden kuljetuksiin reitillä Suomi-Portugal-Suomi.

Englannin- ja saksankielentaitoinen henkilökuntamme, koti- ja ulkomaiset alihankkijamme ja korkeatasoinen kalustomme varmistavat, että tavaranne toimitetaan sovitussa ajassa ja ensiluokkaisessa kunnossa määränpäähänsä.

Kaappikalusto on myös erinomainen turvapakkaus tuotteillenne. Yrityksemme kalusto on pääosin FRC-luokiteltuja, ilmajousitettuja ja lämpötilasäädeltyjä puoliperävaunuja, jotka on varustettu elektronisilla lämpötilan rekisteröintilaitteilla ja puhallusilman tunnistimilla.

Ajanmukainen kalustomme ja kevyt organisaatiomme takaavat aina joustavan palvelun sekä tarpeisiinne sovitetut kuljetusreitit ja aikataulut.
  Sivun alkuun


 
Karelia-Trucking Oy
Lautatarhankatu 6
00580 HELSINKI
FINLAND

tel.
+358 (0)9 7019188
fax.
+358 (0)9 7012758
e-mail:
postmaster@karelia-
trucking.fi